40%
40%
Nauja
Nauja

Ant grotelių: Mėsos, žuvų, daržovių patiekalai, desertai

ISBN kodas: 9786090145296, EAN kodas: 9786090145296

How to grill: the complete illustrated book of barbecue techniques

Steven Raichlen

EAN kodas: 9786090145296, ISBN kodas: 9786090145296, SKU: 000000000001112658, Viršelio tipas: Kietas, Leidimo metai: 2021-04-27, Puslapių skaičius: 512, Spalvingumas: Spalvotas, Originalo kalba: Anglų, Kalba, iš kurios versta: Anglų, Formatas: 23,3x20,3x3,7, Knygyne: 27.49, Vertėjas: Viktorija Uzėlaitė, Leidykla: Alma littera

Ypatinga kaina
16,49 €
Knygyne Kauno Centrinis knygynas. Kaina tikrinta 2021-09-02
27,49 €

Sutaupote 11,00 € (40%)

Į norų lentyną
Išimti iš norų lentynos

Apie prekę

100 receptų

 

Patikimas vadovas visiems, jaučiantiems aistrą kepsniams ant laužo, – ir pradedantiesiems, ir patyrusiems virtuvės šefams.

—THOMAS COLICCHIO, GARSUS JAV KULINARAS

 

Tikras džiaugsmas kieme užsikurti kepsninę ir seilę varvinantiems draugams ar šeimai patiekti įspūdingai atrodantį, dūmais kvepiantį, nepakartojamo skonio kepsnį. Knygoje „Ant grotelių. Mėsos, žuvų, daržovių patiekalai, desertai“ susipažinsite su kepsninėmis ir jų priedais, sužinosite, nuo ko pradėti ir kad kepsninė puikiai tinka ir desertams, o grilio vilkai joje atras originalių receptų

iš viso pasaulio.

 

Daugiau kaip 1000 nuotraukų, kuriose vaizduojami įvairūs patiekalų ruošimo etapai, išmokys kepti didkepsnį, šonkauliukus, žuvies kepsnį, šašlykus, vištos krūtinėlę ar paruošti tobulą mėsainį.

 

Pasaulinio pripažinimo sulaukęs autorius Stevenas Raichlenas dalijasi patirtimi, kaip pasidaryti trijų kaitros zonų kepsninę, kaip iškepti puikų kepsnį ant tiesioginės ugnies, pataria, kokius patiekalus tinkamiau kepti ant netiesioginės ugnies. Nustebsite, kad grilinti galime ne tik mėsą ar daržoves, bet ir jūrų gėrybes, ant laužo kepami netgi desertai.


- Kepta jautienos išpjova su žolelių plutele

- Burbone sūdyti kiaulienos pjausniai 

-  Plėšyta Šiaurės Karolinos kiauliena

- Pievagrybiai su česnakais, parmezanu ir kedrinėmis pinijomis

- Rūkyta lašiša su romu

- Baklažanų griežinėliai su Kaprio salotomis

- Ant grotelių keptos kesadilijos

- Dūmytos kriaušės ir kt.

 

Svaigų džiaugsmą, kuris apima paėmus į rankas šią lauko patiekalų knygą, galima palyginti su jauduliu, kurį patiria paauglys, nešinas į garažą nepadoriu žurnalu... Kiekvieno patiekalo gaminimas smulkiai aprašytas, tad sėkmė garantuota, o dar geriau tai, kad kiekvienas žingsnelis iliustruotas nuotraukomis.

—PUBLISHERS WEEKLY

 

Stevenas Raichlenas – grilio meistras, kulinarinių TV laidų vedėjas, bestselerių autorius. Jo knygos išverstos į 17 kalbų, yra laimėjusios James Beard Awards ir IACP Cookbook Award apdovanojimus.

Skaitytojų įvertinimai
Parašykite savo atsiliepimą
Atsiliepimas:
Pasirinkite įvertinimą
Įvertinkite šią prekę pirmieji Nepraleiskite progos, dalyvaukite „Metų iššūkyje” ir įvertinkite šią prekę pirmieji Pradėti „Metų iššūkį“
Jums taip pat gali patikti...