Apie prekę
Sveikas gyvenimo būdas reikalauja dviejų sąlygų: pirmiausia - tai vengti stresų ir pervargimo. Antra - teisingai maitintis: nevalgyti, jei nėra apetito, valgyti ramioje aplinkoje, daryti iškrovos dienas, vengti kelioms dienoms paruošto negyvo - termiškai apdoroto ar konservuoto - maisto, kuris padeda klestėti disbakteriozės florai. Vykdant abi šias sąlygas, teigiamos mikrofloros augimo tempai yra tokie greiti, kad ji tiesiog akimirksniu užpildo beveik visas ekologines žarnyno nišas. Liaudies medicinos autoriteto, biologijos mokslų daktaro G. Garbuzovo įsitikinimu, paruošti gyvo ir gydančio maisto neįmanoma be tam tikrų grybų panaudojimo. Pasirodo, ir kefyras, ir duona, ir alus, ir gydantys produktai yra grybų veiklos rezultatas. Šioje knygoje jūs rasite daugiau kaip 100 autorinių gydančių grybų gėrimų receptų. Ir ne tik iš arbatinio grybo, kuris visiems gerai žinomas. Retas yra girdėjęs apie pieno grybą, Tibeto grybą, indiškuosius ryžius ir unikalių gydančių savybių produktus, gaunamus jų pagalba. Šių unikalių grybų dėka apsirūpinsite sveiku maistu, atstatysite organizmo bakterijų pusiausvyrą ir atsikratysite daugelio disbakteriozę lydinčių negalavimų.