30%
30%

Kaip tai valgoma. 77 išmanymo reikalaujantys patiekalai

ISBN kodas: 9955424966, EAN kodas: 9799955424962

Wie isstman das?

Hermann Bareiss

EAN kodas: 9799955424962, SKU: 000000000002128284, ISBN kodas: 9955424966, Knygos formatas: Popierinė knyga, Puslapių skaičius: 84, Spalvingumas: Nespalvotas, Originalo kalba: Vokiečių, Kalba, iš kurios versta: Vokiečių, Viršelio tipas: Kietas, Formatas: 23,5x13,5x1, Knygyne: 1.93, Leidykla: Presvika, UAB

Ypatinga kaina
1,35 €
Knygyne
1,93 €

Sutaupote 0,58 € (30%)

Išparduota
Į norų lentyną
Išimti iš norų lentynos

Norėdami gauti pranešimus apie knygą, įveskite savo el.pašto adresą.

Apie prekę

Šioje knygoje skaitytojas susipažins su 77 patiekalais, kurie prie stalo jam gali kelti rūpesčių. Ir tai ne tik omarai ar vynuoginės sraigės, kuriuos valgant tenka pasinaudoti ne vien mūsų tradiciniais valgomaisiais įrankiais, bet neįprastomis žnyplėmis. Sunkumų gali kilti net užsakius pačius kasdieniškiausius patiekalus. Ar žinote, kad bulvių visiškai nereikia pjaustyti peiliu, susmulkintos šakute jos atrodys patrauklesnės ir biresnės. O pica pjaustoma kaip pyragas ir valgoma rankomis, pradedant nuo smailo galo ir pirštais prilaikant storąjį galą.  Ar žinojote, kad jūrų gaidys – ne paukštis, kad varlių šlaunelės valgomos ne peiliu ir šakute, o rankomis. Taigi šioje knygoje jūs rasite tai, apie ką anksčiau vargu ar susimąstydavote. Taip pat knygos pabaigoje rasite puikų kulinarijos ir restorano terminų žodynėlį.

Skaitytojų įvertinimai
Parašykite savo atsiliepimą
Atsiliepimas:
Pasirinkite įvertinimą
TOP komentarai
  1. 60%
    Įdomi ir pakankamai išsami knyga.
Visi komentarai
    Daugiau įvertinimų ()
    Jums taip pat gali patikti...