35%
35%

Konservavimas: Troškiniai ir pagardai

ISBN kodas: 9786098030129, EAN kodas: 9786098030129

Nėra Autoriaus

Vertinimas nėra galimas:
80% of 100
(įvertinimas 1)

EAN kodas: 9786098030129, SKU: 000000000002113544, ISBN kodas: 9786098030129, Knygos formatas: Popierinė knyga, Puslapių skaičius: 160, Spalvingumas: Spalvotas, Leidimo metai: 2010-01-01, Viršelio tipas: Minkštas, Formatas: 19,7x23,5x1,1, Knygyne: 7.18, Leidykla: Septyni menai UAB

Ypatinga kaina
4,67 €
Knygyne
7,18 €

Sutaupote 2,51 € (35%)

Išparduota
Į norų lentyną
Išimti iš norų lentynos

Norėdami gauti pranešimus apie knygą, įveskite savo el.pašto adresą.

Apie prekę

Vidurvasaris - tai laikas, kai rūpestingi šeimininkai pasiraitoja rankoves, išsirikiuoja per žiemą ištuštintus stiklainius ir prisiminę, kokius gardumynus šeima ir svečiai smagiausiai kirto, labiausiai gyrė, imasi kasmetės derliaus gelbėjimo akcijos - konservavimo. Leidykla „Septyni menai“ šiemet siūlo net ris konservavimo receptų knygas. Tiems, kurie labiausiai mėgsta sūdytas, raugintas ar marinuotas gėrybes, verta pasižvlagyti pirmosios knygos „Konservavimas: rauginimas ir marinavimas“. Tiems, kurie pusryčiams ar vakarienei kepa blynelius su gardžia uogiene, mėgsta kvapnias ir sveikas namines sultis, kompotus, bei kitus saldumynus, skirta trečioji knyga „Konservavimas: smaližių receptai“ . Na, o ši, antroji knyga, skirta tiems, kurie vertina sočius troškinius ir pagardus. Joje siūloma net 153 daržovių ir grybų troškinių, košių bei pagardų receptus, tad išsirinkti tikrai bus iš ko.
Skaitytojų įvertinimai
Parašykite savo atsiliepimą
Atsiliepimas:
Pasirinkite įvertinimą
(įvertinimas 1)
TOP komentarai
  1. 80%
    Geri receptai.
Visi komentarai
    Daugiau įvertinimų ()
    Jums taip pat gali patikti...