50%
50%

Mitai ir tiesa apie maistą

THE DIET MYTH. The Real Science Behind What We Eat

Tim Spector

Vertinimas nėra galimas:
50% of 100
(įvertinimai 2)

ISBN kodas: 9786090133477, EAN kodas: 9786090133477, SKU: 000000000001111450, Spalvingumas: Dvispalvis, Viršelio tipas: Kietas, Kalba, iš kurios versta: Anglų, Originalo kalba: Anglų, Puslapių skaičius: 368, Leidimo metai: 2018-07-11, Formatas: 21,3x14,3x3,1, Knygyne: 16.39, Leidykla: Alma littera , Vertėjas: Michailas Aizenas

Ypatinga kaina 8,19 € Knygyne 16,39 €

Sutaupote 8,20 € (50%)

Į norų lentyną
Išimti iš norų lentynos

Apie prekę

Susipažinkite su dr. Timu Spectoru – medicinos profesoriumi, įvairių dietų žinovu ir mitų apie jas griovėju, šmaikščiu rašytoju. Tai žmogus, ne tik uždavęs fundamentalų klausimą „Ką reikia valgyti?“, bet ir atsakęs į jį.

Ši knyga – tai šiuolaikinio žmogaus sveikatos vadovas, pristatantis didžiulę mitybos teorijų įvairovę. Pasitelkdamas daugybę mokslinių tyrimų, pacientų gydymo istorijų, asmeninę patirtį, profesinę kompetenciją ir medikams būdingą sąmojį, autorius griauna mitus apie dietas ir jų poveikį sveikatai ir siūlo naujai pažvelgti į mitybą.

Sužinok,
kodėl beviltiška skaičiuoti kalorijas,
koks genų poveikis svoriui,
kaip mikroorganizmai reguliuoja mintis,
kokia tikroji probiotikų nauda,
kas nebijo sočiųjų riebalų,
kaip veganai gauna vitaminų,
kokia bado nauda,
ar yra universalus receptas, kaip sveikai maitintis,
pagaliau –
kas iš tikrųjų padeda sumažinti svorį!

 „Mūsų kūnų reakcijos į bet ką – nuo maisto iki mankštos ar aplinkos – yra visiškai skirtingos, ir šie skirtumai turi įtakos tam, kiek riebalų mes sukaupiame ir kiek svorio priaugame, taip pat kokį maistą renkamės. Mes nustatėme, kad šiuos skirtumus iš dalies nulemia mūsų genai, bet daug kas priklauso ir nuo mūsų žarnyne gyvenančių mikroorganizmų įvairovės.“
Dr. Tim Spector

Ši knyga yra kur kas daugiau nei savipagalbos patarimų rinkinys. Tai sąmojinga, puikiai parašyta, daugybę mitų sugriaunanti ir neįtikėtinus naujausių tyrimų rezultatus pristatanti knyga.  
The New York Times


Skaitytojų įvertinimai
Parašykite savo atsiliepimą
Atsiliepimas:
Pasirinkite įvertinimą
(įvertinimai 2)
TOP komentarai
  1. 80%
    Daug įdomių faktų apie maisto medžiagas, kaip veikia mūsų žarnyno mikroorganizmai.
    Viskas grindžiama įvairiais tyrimais ir autoriaus patirtimi. Rekomenduoju
  2. 20%
    Siaubinga ir klaidinanti žmonės knyga. Atgrasu, kad šiais laikais dar yra žmonių kurie rašo knygas vadovaudamiesi 100 metų senumo informacija ir asmenine nuojauta.
Visi komentarai
    Daugiau įvertinimų ()
    Jums taip pat gali patikti...