35%
35%
Nauja
Nauja

Neluošinkime organizmo actu ir citrinine rūgštele - rauginkime

Ilzė Jansonė

SKU: 000000000002184668, EAN kodas: 9789934583278, ISBN kodas: 9789934583278, Spalvingumas: Spalvotas, Viršelio tipas: Minkštas, Kalba, iš kurios versta: Latvių, Originalo kalba: Latvių, Puslapių skaičius: 56, Leidimo metai: 2020-08-07, Formatas: 23,5x16x0,5, Knygyne: 4.59, Leidykla: Ilzė Jansonė

Ypatinga kaina 2,98 € Knygyne 4,59 €

Sutaupote 1,61 € (35%)

Į norų lentyną
Išimti iš norų lentynos

Apie prekę

Žmonės painioja sąvokas - organinės ir neorganinės rūgštys, ir išgirdę, kad organizmas perrūgštintas, o ta būsena vadinama acidoze (išvertus - apsinuodijimas neorganinėmis rūgštimis, kurios susidaro iš cukraus ir baltų miltų bei mėsos sultinių), bijo valgyti viską, kas natūraliai rūgštu. Tai didžiulė klaida.

Visiškai priešingai. Acidozę likviduoja ne tik baziniai augalai, arbatos, „Salveo" milteliai, laukinių augalų sultys, bet nurūgština ir bazinės daržovės - ridikai, sėtiniai, ropės, petražolių ir salierų šaknys, porai ir krienai, o taip pat organinės rūgštys reaguoja su neorganinėmis ir kompensuoja padarytą žalą.

Taip pat ir imuninis aparatas, kurio centras - kasa, labai nori organinių rūgščių. Tai yra mūsų uogos, rūgštynės, rabarbarai ir kiškio kopūstai, bet to per mažai. Maistui reikia vartoti raugintus -beržų sulą, raugintus grybus, kopūstus, agurkus, ankštinius augalus, burokėlius, rūgpienį, grietinę, pasukas, išrūgas, avižų kisielių, skabputrę ir kt.

Kaip visatai paruošti, apie tai skaitykite šioje knygoje.
Skaitytojų įvertinimai
Parašykite savo atsiliepimą
Atsiliepimas:
Pasirinkite įvertinimą
Įvertinkite šią prekę pirmieji Nepraleiskite progos, dalyvaukite „Metų iššūkyje” ir įvertinkite šią prekę pirmieji Pradėti „Metų iššūkį“
Jums taip pat gali patikti...