25%
25%
Nauja
Nauja

Restorane pas Jurgą ir Paulių

ISBN kodas: 9786098105544, EAN kodas: 9786098105544

Jurga Jurkevičienė, Paulius Jurkevičius

Vertinimas nėra galimas:
60% of 100
(įvertinimai 2)

SKU: 000000000002185642, EAN kodas: 9786098105544, ISBN kodas: 9786098105544, Spalvingumas: Spalvotas, Viršelio tipas: Kietas, Originalo kalba: Lietuvių, Puslapių skaičius: 320, Leidimo metai: 2020-11-04, Formatas: 22x15x2, Knygyne: 28.99, Leidykla: Aukso pieva IĮ

Ypatinga kaina 21,74 € Knygyne 28,99 €

Sutaupote 7,25 € (25%)

Į norų lentyną
Išimti iš norų lentynos

Apie prekę

Paulius Jurkevičius – politikos, gastronomijos temų apžvalgininkas, žurnalistas, knygų autorius, Italijos užsienio žurnalistų asociacijos „Associazione della Stampa Estera in Italia“ narys. Buvo dienraščio „Lietuvos rytas“ korespondentas Romoje ir Vatikane. Jo apžvalgos publikuojamos žurnaluose „Verslo klasė“, „Veidas“, žinių portaluose www.15min.lt, www.delfi.lt ir kitur.

Jurga Jurkevičienė – ilgametė aukštosios mados apžvalgininkė, žurnalistė, knygų autorė, publikavusi gausybę straipsnių Lietuvos ir Italijos spaudoje, naujienų portaluose. Ji − nepakeičiama Romos ir Milano mados savaičių ambasadorė, su kuria mielai bičiuliaujasi tokie stiliaus „dievai“, kaip Giorgio Armani, Donatella Versace, Domenico Dolce bei Stefano Gabbana.

Kone du dešimtmečius praleidę Italijoje, J. ir P. Jurkevičiai įkūrė restoraną „Pas Jurgą ir Paulių“. Jau penkerius metus restoranas veikia Romoje, o bene dešimtmetį skaičiuoja jų išvažiuojamosios vakarienės į Lietuvą ir kitas pasaulio šalis.

Knygoje rasite ir receptų, ir daug informacijos apie maistą. Rasite ir tai, ko nėra nė vienoje receptų knygoje, − gastronomijos terminų žodynėlį italų kalba. Suprasite, kaip derinti patiekalus su alyvuogių aliejumi.

Mes patys suteikėme savo restoranui sparnus. Tikrąja žodžio prasme. Restoranas „Pas Jurgą ir Paulių“ pakeitė kryptį ir iš Romos ėmė skristi į įvairiausius Lietuvos miestus, juose įsikūrusius restoranus. Lietuvoje surengėme daugiau kaip 100 edukacinių vakarų. 

Kviečiame į nepaprastą skonio kelionę!  

———

„Jurga ir Paulius Jurkevičiai – be abejonės, geriausiai apie Italiją išmanantys Lietuvos žurnalistai. Džiaugiuosi, kad turime knygą, kurioje ne tik pačių patikrinti ir išgyventi itališkosios gastronomijos skoniai, svarbūs receptai, bet ir daug dėmesio tyram kokybiškam alyvuogių aliejui.“
Beata Nicholson, žurnalo „Beatos virtuvė“ leidėja
  
„Sovietmetis sunaikino gastronominę Lietuvos tradiciją. Po truputį ją vėl atrandame. Jurkevičių šeimos knyga veda mūsų maisto kultūrai svarbiais itališkos virtuvės takais: per alyvmedžių ūkius, ragaujant traškią duoną, pjaustant spalvinguosius pomidorus, paprikas ir baklažanus, „gliaudant“ artišokus, ieškant trumų, gaminant pastą...“
Rimvydas Laužikas, Vilniaus universiteto profesorius, gastronomijos istorikas
 
„Praėjo nemažai laiko, bet iki šiol prisimename visus vakarienės Romoje „Pas Jurgą ir Paulių“ ingredientus – šviežutėlius ančiuvius, pinijas, Jų Didenybę artišokus, gorgonzolą, puikiai parinktą vyną. Meistriškai suderinti skoniai! Klausimas tik vienas: kada kartojam?“
Jurgita ir Audrius Morkūnai, profesionalūs gidai, Kreta
Skaitytojų įvertinimai
Parašykite savo atsiliepimą
Atsiliepimas:
Pasirinkite įvertinimą
(įvertinimai 2)
TOP komentarai
  1. 100%
    Dešimt balų!!!
  2. 20%
    Nusivyliau,nes perkant internetu, knygos aprasymas neatitinka turinio. Tai paprasčiasia receptu knyga, ir tie receptai yra labai sudetingi, nes nera lengva gauti produktų, kurie gal iprasti italuskose parduotuvelese ir turguose. Vos keletas psl skirta apie alyvu alieju.D aroma sekminga reklama vieno gamintojo aliejams, kurie minimi receptuose ir kuriu vargu ar rasi iprastoje parduotuveje.
Visi komentarai
    Daugiau įvertinimų ()
    Jums taip pat gali patikti...