20%
20%

Staltiesės ritmu

ISBN kodas: 9789986167464, EAN kodas: 9789986167464

Paulius Jurkevičius

Vertinimas nėra galimas:
100% of 100
(įvertinimai 8)

EAN kodas: 9789986167464, SKU: 000000000002125807, ISBN kodas: 9789986167464, Knygos formatas: Popierinė knyga, Puslapių skaičius: 356, Spalvingumas: Nespalvotas, Leidimo metai: 2010-01-01, Viršelio tipas: Minkštas, Formatas: 23,4x16,6x2,8, Knygyne: 7.79, Leidykla: Tyto alba UAB

Ypatinga kaina
6,24 €
Knygyne
7,79 €

Sutaupote 1,55 € (20%)

Išparduota
Į norų lentyną
Išimti iš norų lentynos

Norėdami gauti pranešimus apie knygą, įveskite savo el.pašto adresą.

Apie prekę

Kartą diskutuodamas su kolega žurnalistu, kuris vėliau tapo žurnalo redaktoriumi, leptelėjau: mano didžiu įsitikinimu, valgantis žmogus yra tiek pat reikšmingas, kaip ir mąstantis žmogus. Kaip ir skaitantis, kuriantis, tikintis. Kolega įsmeigė į mane akis ir prunkštelėjo. Valgantis žmogus? Homo edens? Na, na… Diskusija tąkart baigėsi. Išvykęs dirbti į Italiją radau bendraminčių. Apstulbau susivokęs, kad visa Italija, visa Pietų Europa mąsto panašiai: valgantis žmogus – tai tam tikrų socialinių, etnografinių, kultūrinių vertybių atspindys.

Skaitytojų įvertinimai
Parašykite savo atsiliepimą
Atsiliepimas:
Pasirinkite įvertinimą
(įvertinimai 8)
TOP komentarai
  1. 100%
    Puiki knyga
  2. 100%
    Knyga ne tik įdomi, bet ir patraukia autoriaus stilius, lengva ironija, šiek tiek istorija, o svarbiausia - tai lengva kelionė į gastronomijos pasaulį, tokį paslaptingą ir ,bent man, mažai žinomą, o tik girdėtą. Čia ir Viduržemio jūros mitybos dėsniai, sveiko maisto piramidė, kurioje svarbi vieta skirta skysčiams: kasdien - 6 stiklinės mineralinio vandens ir saikingai- po 1-2 taures raudonojo vyno. Daug praktiškų patarimų, gal tiksliau - jų išsakymas, pateikimas. Kiekvienas žmogus, skaitantis šią knygą, tikrai kitaip pažvelgs į tai, ką geriame, ką valgome, ką ir kur perkame ir kt. Man labai įdomi carpaccio istorija, nauja, kad parmezanas ne gaminamas, o daromas, gražgarstės mitas, alyvuogių aliejaus, kuris geresnis, o „Pabandžius šlakelį nuryti, laukia įdomus atradimas: alyvuogių aliejus nutvilko gomurį tarsi gurkšnis gero brendžio“. Kavos rūšys, mitai ir klaidos, vynas ir septyni mitai, rūšys, o svarbiausia, kaip ragauti vyną.
    Tai galimybė po truputį keisti savo valgymo įpročius, maistas ir sveikata - neatsiejami dalykai.
  3. 100%
    Puiki knyga.
Visi komentarai
    Daugiau įvertinimų ()
    Jums taip pat gali patikti...